Harri hiihtovaeltamassa Käsivarren erämaassa

Harri on koulutettu erä-ja luonto-opas joka on liikkunut luonnossa monipuolisesti käytännössä koko ikänsä. Harrille mieluisimpia luontoelämyksiä ovat pitkät, reilusti yli viikon pituiset rauhalliset ja kiireettömät vaellukset, joissa tukeudutaan osittain luonnon muonaan. Lisäksi selviytymistaidot kiinnostavat, ja tästä on hankittuna jo hieman koulutustakin (MPK).

Harri mielestä, luonto on kaunis kaikkina vuodenaikoina, mutta eniten miellyttää pimeät ja rauhalliset vuodenajat: myöhäinen syksy ja talvi. Luonnossa tärkeintä on kiireettömyys, luonnon rytmissä eläminen ja rauhoittuminen. Harrin tavoitteena on että asiakkaat inspiroituisivat luonnossa olemisesta ja oppisivat tarvittavat taidot turvalliseen ja mukavaan luontokokemukseen. Mitä enemmän ihmiset viettävät aikaa luonnossa, sitä paremmin he ymmärtävät luonnon kauneuden ja ainutlaatuisuuden.

Harrin ja Maarit Jääskeläinen ohjaavat Ulkoilma Akatemialle kursseja ja vaelluksia sekä heihin voit törmätä Retkipaikan ylläpitämässä Kolin luontokeskus Ukon asiakaspalvelussa.

Ota yhteyttä
info@ulkoilmaakatemia.fi

Instagramista löydät heidät: @slothadventureteam