Vaellukset lasten kanssa (20.5.2024)

Vaelluksia koko perheen kanssa, Susanna Ylinen
Vaelluksia koko perheen kanssa, Susanna Ylinen

Järjestämme ilmaisen webinaarin 20.5.2024 klo 18:00-19:30. Webinaarin puhujana Susanna Ylinen. Tule kuuntelemaan Susannan kannustavia tarinoita retkeilystä ja vaeltamisesta lasten sekä perheen kanssa.

Monet ajattelevat, että perheellistymisen myötä reppureissut ja pitkät vaellukset ovat hetkeksi ohi. Päinvastoin! Vauvat ja lapset ovat mitä mainiointa retkeilyseuraa, joiden kanssa onnistuvat niin rattoisat päiväretket, vaellukset, hiihtovaellukset kuin pitkät pyöräretketkin!

Lapsiperheen retkiopas – Päiväretkistä pitkiin vaelluksiin

Lapsiperheen retkiopas kirja on ulkoilun, lasten kanssa harrastamisen ja pukeutumisen perusteos, jonka olisi hyvä löytyä jokaisen lapsiperheen kirjahyllystä. Tässä kattavassa kirjassa kerrotaan erilaisista retkistä aina pitkiin vaelluksiin saakka kaikkina vuodenaikoina. Kirjassa esitellään monipuolisesti erilaisia varusteita ja kerrotaan turvallisuusnäkökohtien huomioimisesta. Sen parasta antia ovat käytännönläheiset vinkit eväistä, hygieniasta, ulkona yöpymisestä ja liikkumisesta eri-ikäisten lasten kanssa.

Retkiopas murtaa ennakkoluuloja lapsiperhe-elosta ja kertoo unelmien toteuttamisesta ja uskalluksesta elää omannäköistä elämää. Kirjoittaja jakaa kirjan sivuilla ajatuksiaan myös retkipäiväkirjoina.

Lapsiperheen retkiopas, Susanna Ylinen
Lapsiperheen retkiopas, Susanna Ylinen

Tilaa lapsiperheen retkiopas kirja

Lapsiperheen retkiopas kirja toimitetaan sinulle kotiin toukokuussa heti toisen painoksen ilmestymisen jälkeen. Suuresta kysynnästä johtuen ensimmäinen painos myytiin loppuun hetkessä.

Susanna Ylinen

Saan kiitosta ihmisten inspiroimisesta, aitoudesta ja positiivisuutta tihkuvasta luonnollisuudesta. Rakastan elämää, luontoa ja ihmisiä. Olen onnistunut ponnistamaan vaikuttajaksi, joka on ehdoton edelläkävijä lasten kanssa retkeilyssä ja harrastamisessa.

Saan kiitosta siitä, että autan löytämään liikunnan ilon ja rentouden tekemiseen – ja näin tavoitteet ja saavutukset voivat olla yhä vaativampia! Lue lisää Susannasta.

Kuinka vaellat lasten kanssa. Susanna Ylinen
Kuinka vaellat lasten kanssa. Susanna Ylinen

Ilmoittaudu tästä ilmaiseen webinaariin

Klikkaa tästä linkistä itsesi mukaan -> Webinaari järjestetään 20.5.2024 klo 18:00-19:30.