Vastaanotamme ePassi, Smartum, Edenred ja -liikuntaetuja

Työnantaja voi tukea työntekijän liikuntatoimintaa verovapaasti maksimissaan 400 eurolla per työntekijä per vuosi. Verovapauden edellytyksenä on, että etu on henkilökohtainen. Ulkoilma Akatemian järjestämät vaellukset täyttävät liikunnalle annetut määritelmät. Kurssimme eivät kokonaisuudessaan täytä määritystä.

Tästä kuvakkeesta tunnistat palvelumme, jonka voit maksaa osin tai kokonaan liikuntaeduilla.

Liikuntaedulla voit lähteä mukanamme vaeltamaan mm. Pallakselle, Haltille, Karhunkierrokselle tai Etelä-Konnevedelle. Liikuntaetua voi hyödyntää myös osaan meidän kursseista. Katso kaikki kurssit ja vaellukset, joille liikuntaedut käyvät.

Palvelumme, joissa voit hyödyntää liikuntaetua on merkitty liikuntaetua tarjoavien palveluiden tunnuksilla.

Huomaathan että liikuntaetu on henkilökohtainen. Voimme tarkistaa asiakkaan henkilöllisyyden. Liikuntaedulla maksettua maksua voi muuttaa tai palauttaa rajoitetusti. Liikuntaedulla maksettua osuuttaa ei voi vaihtaa toiselle osallistujalle tai muuttaa yleiseksi lahjakortiksi.

Ilmoittaudu mukaan käyttämällä liikuntaetua

  1. Valitse itsellesi sopiva vaellus.
  2. Klikkaa vaellus ostoskoriin ja käytä kassalla alennuskoodia “liikuntaedut2024”, jolloin hinnaksi tulee 0,00 euroa. (Mikäli hinta ei muutu, ota yhteyttä niin hoidetaan asia kuntoon)
  3. Käy maksamassa vähintään varausmaksu 50,00 euroa liikuntaedulla. Alla on ohjeet liikuntaetujen käyttämiseen. Hoida maksu heti ilmoittautumisen yhteydessä*. Mikäli lähetät meille seteleitä, niin ilmoita siitä etukäteen sähköpostilla info@ulkoilmaakatemia.fi.

Loppulasku liikuntaeduilla

Mikäli maksat osan tai kokonaan loppulaskun liikuntaeduilla: Esim. loppulasku 109,00 euroa, liikuntaedulla 50,00 euroa, jolloin maksettavaksi jäisi 59,00 euroa. Saat tuolle osuudelle uuden laskun. Saat myös ns. hyvityslaksun, joka kumoaa aikaisemman laskun. Maksuun ei voi käyttää alkuperäisen laskun viitettä, mikäli summa on eri. Voit tarvittaessa kysyä apua chatissä tai sähköpostilla.

Mikäli teet maksun ennen laskun saapumista, katso että mahdollisessa loppulaskussa on huomioitu liikuntaetu oikein. Laskut lähetetään yleensä kuusi viikkoa ennen kurssia tai vaellusta. Mikäli olet maksanut kaiken liikuntaeduilla, ei loppulaskua tule lainkaan.

*varausmaksu on edellytys paikan varaamiseen.

ePassilla maksaminen?

ePassi -mobiilimaksulla maksaminen käy sellaisilla vaelluksilla, joissa on “liikuntaedut” -tunnus. 

HUOM! Valitse maksun saajaksi Outdoor Adventures Finland

Huom! Emme palauta ePassilla maksettua maksua mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisen. Voimme kohdentaa maksun toiseen palveluun (samalle henkilölle). Mikäli palvelu perutaan meistä johtuvista syistä niin palautamme maksun.

Smartumilla maksaminen?

Smartum-seteleillä, Smartum-verkkomaksulla sekä Smartum-mobiilimaksulla maksaminen käy sellaisilla vaelluksilla, joissa on “liikuntaedut” -tunnus.

Smartum -verkkomaksu HUOM! Valitse maksun saajaksi Outdoor Adventures Finland

Smartum-setelit 

Lähetä setelit hyvin suljetussa kirjekuoressa alla olevaan osoitteeseen. Huomaa että lähettäjä on vastuussa lähetyksestä.

Outdoor Adventures Finland
c/o Vesa Viittala
Pappilanvuorentie 1 c 27
40270 Palokka
EU / FINLAND

Huom! Emme palauta Smartumilla maksettua maksua mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisen. Voimme kohdentaa maksun toiseen palveluun (samalle henkilölle). Mikäli palvelu perutaan meistä johtuvista syistä niin palautamme maksun.

Edenredillä maksaminen?

Edenredillä maksaminen käy sellaisilla vaelluksilla, joissa on “liikuntaedut” -tunnus. Voit maksaa myös koko vaelluksen Edenredillä. Edenredillä voit maksaa seuraavasti: avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta, etsi sovelluksesta palveluntarjoaja “Ulkoilma Akatemia”, syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu.

Voit maksaa myös Virike-seteleillä tai Edenred-maksukortilla.

Huom! Emme palauta Edenredillä maksettua maksua mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisen. Voimme kohdentaa maksun toiseen palveluun (samalle henkilölle). Mikäli palvelu perutaan meistä johtuvista syistä niin palautamme maksun.

Tyky-setelillä maksaminen?

Valitettavasti emme vastaanota Tyky-seteleillä maksua.

Löydä sopiva vaellus liikuntaetujen hyödyntämiseen