Harkitsetko peruutusta?

Elämme epävarmuuden ympäröimää aikaa. Mietitkö kuinka koronavirus tai ympäröivä maailma vaikuttavat kursseihin ja vaelluksiin? Lue lisää koronaviruksen vaikutuksista.

Maailman tilanne ei vaikuta suoraan Ulkoilma Akatemian kursseihin ja vaelluksiin. Osa käyttämistämme tarvikkeista (kaasu, kuivamuona, vedenpuhdistus) ovat ajoittain huonosti saatavilla. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista hyvissä ajoin. Varsinaisten kurssien tai vaellusten järjestämiseen tilanne ei vaikuta. Koko Suomen alueella on turvallista liikkua.

Peruutus

Joskus joutuu muuttamaan suunnitelmia. Lue tarkemmin peruutusehdoista!

Toivomme että teet mahdollisen peruutuksen heti kun peruutus on sinulla tiedossa. Näin saamme aikaa tarjota paikkaa toiselle henkilölle. Se on reilua!

Suosittelemme aina ensisijaisesti vaihtoa. Kurssin tai vaelluksen voi lähes aina vaihtaa toiseen ajankohtaan. Vaihtamalla et menetä jo maksettuja maksuja. Vaihtamisesta ei mene käsittelymaksua. Vaihtaminen ei kuitenkaan aina ole mahdollista, joten kysy vaihtamisesta aina ennen lopullista päätöstä.

16.5.2023 alkaen voit saada jo maksetut maksut myös lahjakorttina, jolloin et menetä varausmaksua.

Täytä lomake huolella. Me kuittaamme kun peruutus on vastaanotettu. Saat sähköpostilla ohjeet vaihtoon. Maksujen palautuminen tapahtuu normaalisti peruutusehtojen mukaisesti. Olemme sinuun yhteydessä mikäli tarvitsemme lisätietoja. Tietoja ei säilytetä maksujen palauttamisen jälkeen.

  Koko nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Kurssi tai vaellus (pakollinen)

  Mille kurssille tai vaellukselle haluat vaihtaa? (täytä vain jos haluat vaihtaa)

  Tilinumero, jolle maksu palautetaan (täytä vain jos on palautettavaa ja vaihto ei onnistu)

  Miksi perut osallistumisen? (tämä EI ole pakollinen, mutta keväällä 2023 peruutuksia on ollut taas enemmän, ja haluamme ymmärtää voisimmeko tehdä jotain paremmin)

  Pankin BIC-tunniste (täytä vain jos on palautettavaa)

  Viesti (ei tarvitse perustella. Voit tarkentaa esim. vaihtoa.)

  Paljonko aikaa ajankohtaan (pakollinen)
  On yli 60 vrkOn yli 30 vrkOn alle 30 vrk

  Mikäli ajankohtaan on alle 30 vrk, niin voit tästä liittää sairastodistuksen (tuettu muoto on pdf, Word-tiedosto tai jpg). Voit lähettää todistuksen myös sähköpostilla info@ulkoilmaakatemia.fi

  Peruutusehdot. Olenko lukenut peruutusehdot (pakollinen)
  Olen lukenut