Ulkoilma Akatemian kursseille ja vaelluksille saat lainaan kaiken tarvittavan!

Me tarjoamme parhaimmilta brändeiltä laadukkaat retkeilyvarusteet käyttöösi. Kaikki lainavarusteet ovat käytössäsi kursseilla ja vaelluksilla, ilman lisäkustannuksia. Sinulla itselläsi tulee olla olosuhteisiin sopivat vaatteet ja jalkineet.

Varusteiden lisäksi tarjoamme kursseilla (ei vaelluksilla) pakastekuivatut retkiruoat. Retkiruokia vaelluksille voit ostaa yhteistyökumppaneidemme verkkokaupoista alennettuun hintaan, alennuskoodit saat infokirjeen yhteydessä.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat  mahdollisuuden hankkia varusteita omaksi alennetuin hinnoin. Infokirjeen yhteydessä saat alennuskoodeja retkeilyvälineisiin, varusteisiin sekä retkiruokiin! Osallistuminen on siis monessakin mielessä jo kannattavaa.

Tutustu lainattaviin varusteisiin ja mukaan seikkailemaan ulkoilmaan!

Näitä varusteita tarjoamme sinulle kursseilla ja vaelluksilla ilman lisäveloituksia!


Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on partneri_pieni_haglofs.jpg

Rinkat

Rinkka on parhaimmillaan sellainen kantolaite, jolla varusteet kulkevat huoletta määränpäähän ja takaisin. Käytössäsi on laadukkaat ja helposti pakattavat Haglöfs Rugged Mountain 75 rinkat sekä tarvittavat sadesuojat

Makuupussit

Haglöfsiltä on käytössä myös makuupusseja, täysin uutta Nordic Expedition series sarjaa, makuupussit ovat erittäin laadukkaita untuvapusseja (800 CUIN) ja niiden comfort arvot vaihtelevat välillä -2C aina -26C asti.


Fjällrävenin teltat ovat laadukkaita, kevyitä, kestäviä ja luotettavia sekä helppo käyttää kovassakin kelissä. Olemme majoittuneet näissä teltoissa satoja öitä. Kesäisin, niin tuulisilla yli 25 metrin tuulessa Norjan tunturiylängöllä kuin rentouttavilla melontaretkillä.

Fjällrävenin telttoja on meillä käytössä ainakin Abisko Lite 3 mallia, sen monipuolisuus ryhmän kanssa on yksi tärkeä turvallisuustekijä. Abisko Lite 3 malli on käytössä kesäisin.


Talvella meillä on käytössä Helsportin laadukkaita Spitsbergen 3/4-hengen tunnelitelttoja, jotka on suunniteltu kestämään talviset olosuhteet niin kotimaassa kuin pohjoismaiden suurtuntureilla.


Nordic Trail tarjoaa asiakkaille -20% alennus verkkokaupan tuotteista. Tuotteina mm. laadukkaat Stanley termokset sekä Led Lenser lamput. Nordic Trail verkkokaupasta löytyy myös Therm-a-Rest ja MSR tuotteita.


Makuupussit

Makuupussi tarjoaa lämpöä ja pitää huolen riittävästä levosta sekä palautumisesta. Hyvä makuupussi tuo turvaa myös odottamattomissa tilanteissa. Käytössäsi on myös laadukas Therm-a-rest Questar -18C untuvamakuupussit. Talvella lisäksi paksu kuitumakuupussi. Makuupussin kanssa käytetään aina makuupussilakanaa.

Makuualustat

Makuualustoina käytämme talvella routamaton kanssa


Vedenpuhdistus

Käytämme vedenpuhdistamiseen, MSR Guardian Purifier vedenpuhdistinta, joka on maailman edistynein retkeilyyn tehty vedenpuhdistin.

Laadukas, huippuunsa suunniteltu MSR Guardian Purifier vedenpuhdistin on varmatoiminen ja todella tehokas vedenpuhdistin retkeilijälle. Se on alun perin suunniteltu USA:n armeijalle, joiden vedenpuhdistus vaatimukset ovat äärimmäisen korkeat. Guardianin edistyksellinen onttokuitusuodatin tarjoaa luotettavimman tavan puhdistaa likaisen veden.

Ultimate Protection: Täyttää NSF-protokollan P248, USA:n armeijan käyttämän testausstandardin virusten, bakteerien, alkueläinten ja sedimentin poistamiseksi “pahimmasta mahdollisesta” vesiolosuhteista. Tällä puhdistimella voit puhdistaa vettä helposti vaikka koko perheelle. Sopii myös poikkeusoloihin varautumiseen. 

  • Nopea ja helppo: 2,5 litraa minuutissa
  • Itsepuhdistuva: Pumppu puhdistaa itse itsensä jokaisella pumppauksella. 
  • Pitkäikäinen: 10 000+ litraa puhdasta vettä yhdellä suodattimella.
  • Erittäin kestävä: Suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, jäätymistä, pudotuksia ja ankaria ympäristöjä.
  • Puhdistaa veden viruksista, bakteereista, alkueläimistä, hiukkasista ja mikromuoveista.

Retkikeitin

Takaa aina tarvittaessa lämmintä juomista ja ruokaa. Tehokas ja kompakti retkikeitin kuluttaa vähän polttoainetta ja painaa rinkassa vähän.

Käytössäsi on kompakti PocketRocket Deluxe Stove Kit ja MSR Windburner retkikeitin sekä olosuhteisiin sopiva MSR-kaasu.

Talvella vaihtoehtoisesti MSR -bensakeittimiä sekä polttoaineena puhdistettu 4t bensiini.

Kaasut ja bensat kuuluvat myös kurssien ja vaelluksien hintaan!

Teltta

Tuo turvaa ja takaa hyvän palautumisen seuraavaan päivään. Käytössäsi on Hubba Hubba NX -kupoliteltta.Otsalamppu tuo turvaa ja toimintakykyä pimeneviin iltoihin sekä talvikuukausiin. Hyvä otsalamppu toimii leirissä kuin maastossa liikkuessa. Säädettävä valoteho sekä valokeila tuovat joustavuutta.

Käytössäsi on Ledlenserin laadukas akkukäyttöinen otsalamppu.


Summit To Eat

Vuonna 2024 kursseilla on käytössä Summit to eat -kuivamuonat.Tarjoamme partnerimme Varuste.netin kanssa mahdollisuuden hankkia varusteita myös itsellesi. Suurinta osaa lainattavista varusteista on mahdollisuus hankkia myös itselleen tuntuvalla alennuksella.

Käytössäsi on Varuste.netin kanssa luotu Ulkoilma Akatemia oma valikoima, josta löytyvät mm. Helsport ja Fjällräven teltat ja rinkat sekä MSR keittimet. Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun myös kivijalassa kannattaa mainita alennuksesta.


Partnerimme Jemtlander:in ammattilaistason ahkioita. Jemtlanderin kehityksessä on mukana ollut itse Bo Hilleberg. Jemtlanderin tavoitteena on ollut luoda hyvin harkittu ja toimiva ahkio, johon mahtuu helposti kaikki talvivarusteet ja joka on helppo pakata. Ahkion tärkeänä ominaisuutena pidetään vakautta, jotta se ei kaadu, vaikka se olisi täysin pakattu. Tärkeää on myös, että ahkiota kaikkine tarvikkeineen, soljeineen jne. voidaan käsitellä hanskat kädessä sekä korjata maastossa.


Käytössäsi on Perception Essence 16 ja 17 kajakit melontakursseilla sekä melontavaelluksilla! Kuljetamme kajakit ja lainavarusteet aloitukseen.

Perceptionin Essence kajakkimallit pidemmille retkille. Laatu, suorituskyky ja varustelutaso kärkipäätä. Suurempi Essence 17 kookkaammalle melojalle tai keskikokoiselle melojalle, joka haluaa reilummat pakkaustilat pidemmille retkille. Markkinoiden monipuolisin säädettävä istuin, säätöevä, jalkatuet, laipiot ja päiväluukku kuuluvat vakiovarustukseen. Lyhyempi malli Essence 16 pienille ja keskikokoisille melojille.


Calazo:n laadukkaat säänkestävät kartat ovat käytössä Suomessa sekä pohjoismaissa.


Retkelle tai töihin, 12 vaihtoehtoa. Hyvää hauduttamalla.

Suomalaiset lähiraaka-aineista valmistetut retkiruoat, gluteenittomat, laktoosittomat, myös vegaanivaihtoehdot. Kaksi tapaa valmistaa: Keitä liedellä, keittimellä… miedolla lämmöllä vartti TAI hauduta ruokatermoksessa. Lunch2Go -tuotesarja voitti kultamitallin Artesaaniruoka SM 2021 -kilpailun innovaatiosarjassa. Osallistumalla Ulkoilma Akatemian kursseille tai vaelluksille saat Nordic For Youn verkkokauppaan alennuskoodin ja tilattua retkiruuat suoraan kotia.


Puhdistamme juomaveden kursseilla ja vaelluksilla Hygean UV-pulloilla. Hygean juomapullon teknologia perustuu UV-C-desifiointitekniikkaan. Hygean juomapulloista saat alennusta, alennuskoodin saat käyttöösi osallistumalla meidän kursseille tai vaelluksille.


Tilaa näytelehti Retki-lehteä hintaan – 4,90 €

Tilaa näytelehti Retki-lehti tutustumishintaan. Lehti toimitetaan kirjepostina suoraan kotiin. HUOM! Koskee vain henkilöitä joilla ei ole voimassa tilausta. Lehden mukana tulee tarjous lehden tilaamisesta. Näytelehti ei ole määräaikainen tai jatkuva tilaus.

Luovutamme tiedot Retki-lehdelle (kustantaja Outdoor Media), jotta he voivat toimittaa lehden ja olla yhteydessä jatkotarjouksen suhteen.

Retki on maamme johtava outdoor-lehti. Sen sivuilla viihtyvät niin patikoijat, hiihtäjät, pyöräilijät, kiipeilijät, retkiluistelijat, lumikenkäilijät, melojat kuin seikkailijatkin. Jokaisessa numerossa julkaisemme kattavan varustetestin, jonka avulla lukija pystyy valitsemaan omaan käyttöönsä sopivat varusteet. 

Esittelemme kotimaan kohteet, Pohjolan polut, Euroopan retket ja kaukomaiden unelmat. Lajiesittelyt johdattavat uusien retkimuotojen harrastajaksi. Messuraportit, uutuuspalsta, pikatestit, varustevertailut ja markkinakatsaukset esittelevät varusteuutuudet usein ennen kuin ne ehtivät kauppoihin. 

Teema-, koulutus-, luonto- ja turvallisuusartikkelit opastavat kokenuttakin retkeilijää syventämään harrastustaan. Retkikeittiö ja vinkkiartikkelit auttavat kaikkia nauttimaan hetkistään kauniin luonnon ääressä.

Päivittyy kesällä 2024

KalajaRetkeily kuuluu myös Outdoor Adventures Finlandin alaisuuteen. KalajaRetkeilyn laadukkailla kajakeilla melotaan melontakursseilla ja melontavaelluksilla. KalajaRetkeilyn nettisivuilta voit myös vuokrata melontakalustoa omaan käyttöösi. Melontakalusto sijaitsee Etelä-Konneveden itälaidalla, Hanhitaipaleen satamassa lähellä parhaita melontavesiä. KalajaRetkeily.fi


Lisäksi olemme varanneet sinulle myös muita tarvikkeita, jotta retkesi olisi mahdollisimman onnistunut. Meiltä löytyy mm. juomapulloja, kompasseja yms.

Talvella käytössäsi lisäksi ahkiopulkka, lumikengät tai karvapohjasukset. Tunturisuksia tai monoja meillä ei ole tarjota lainaksi.