28.11.2022 Uusien verkkokurssien myynti on päättynyt!

Retkeilyn verkkokurssi (koko) // 24,90 €

Ulkoilma Akatemian Retkeilyn verkkokurssi antaa vahvan perustiedon turvalliseen retkeilyyn. Verkkokurssi on jaettu viiteen osioon, jotka kaikki ovat käytettävissäsi kokonaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin hinta on vain 24,90 €.

Lue lisää ja osallistu retkeilyn verkkokurssille

Oletko jo aloittanut! Kirjaudu tästä sisään


Talviretkeilyn verkkokurssi 3 vk // 19,90 €

Ulkoilma Akatemian Talviretkeilyn verkkokurssi antaa vahvan perustiedon turvalliseen talviretkeilyyn. Verkkokurssi on jaettu neljään osioon, jotka ovat käytettävissäsi viikon välein. Kokonaisuudessaan verkkokurssi kestää kolme viikkoa. Kurssin hinta on vain 19,90 €. 14 vrk rahat takaisin takuu.

Lue lisää ja osallistu talviretkeilyn verkkokurssille


Talviretkeilyn verkkokurssi (koko) // 24,90 €

Ulkoilma Akatemian Talviretkeilyn verkkokurssi antaa vahvan perustiedon turvalliseen talviretkeilyyn. Verkkokurssi on jaettu neljään osioon, jotka ovat käytettävissäsi heti. Kurssin hinta on vain 24,90 €.

Lue lisää ja osallistu talviretkeilyn verkkokurssille


Kevytretkeilyn verkkokurssi (koko) 11,90 €

Ulkoilma Akatemian Kevytretkeilyn verkkokurssi antaa perustiedon kevytretkeilyyn. Kurssi auttaa hahmottamaan keventämisen ideaa sekä auttaa valitsemaan vain “tarvittavat” varusteet. Verkkokurssissa on mahdollisuus jättää avoin kysymys Ulkoilma Akatemian kouluttajalle. Verkkokurssi on jaettu kolmeen osioon, jotka ovat käytettävissäsi heti. Kurssin hinta on 11,90 €.

Osallistu Kevytretkeilyn verkkokurssille