Suosittele ystävälle Ulkoilma Akatemiaa!

Suosittele ystävälle Ulkoilma Akatemiaa – voitte voittaa yhteisen lahjakortin!

Suosittele ystävälle Ulkoilma Akatemiaa. Kun ystäväsi on ilmoittautunut mukaan, olette molemmat mukana lahjakortin arvonnassa. Voitte valita joko yhteisen 300 euron arvoisen Ulkoilma Akatemia lahjakortin tai yhteisen 200 euron arvoisen Varuste.net lahjakortin.


Kerro vapaasti omalla tavalla Ulkoilma Akatemiasta ystävälle, joka ei ole ollut vielä aikaisemmin mukana. Sinun itsesi tulee olla joko osallistunut aikaisemmin tai sinulla tulee olla voimassa oleva ilmoittautuminen.

Olette mukana arvonnassa mikäli ystäväsi ilmoittautuu mukaan ja paljastaa jäsensivuille rekisteröityessään kuka on toiminut suosittelijana. Teidän ei tarvitse ilmoittautua samalle esim. kurssille. Rekisteröityminen tulee tehdä viimeistään 31.12.2022.

*Arvonnan voittaja saa valita kahdesta vaihtoehdosta. Vaihtoehtona on 300 euron Ulkoilma Akatemia lahjakortti, jolla voitte maksaa osallistumista Ulkoilma Akatemian palveluihin. Toinen vaihtoehto on 200 euron Varuste.net lahjakortti, jolla voitte ostaa vapaavalintaisia tuotteita Varuste.netin myymälästä tai verkkokaupasta.

Suosittele kampanja on voimassa 31.12.2022 asti. Ulkoilma Akatemia lahjakortin saa käyttöönsä samalla kun molempien osallistuminen maksetaan (voi käyttää jo tehtyyn ilmoittautumiseen). Ulkoilma Akatemia lahjakortin voi käyttää myös mihin tahansa muuhun vuoden 2023 palveluun. Varuste.netin lahjakortin saa käyttöönsä kun molempien osallistuminen on kokonaan maksettu. Varuste.netin lahjakortti on voimassa rajoituksetta. Mahdollisessa peruutuksessa lahjakortin arvo vähennetään kokonaisuudessaan palautettavasta summasta käsittelykulujen lisäksi.

Arvonnassa ovat myös mukana automaattisesti kaikki vuodelle 2023 mukaan ilmoittautuneet osallistujat.

Tee suosittelu omalla tavallasi. Alla linkki, jolla voit kutsua ystäväsi sähköpostilla. Huomaa vaihtaa vastaanottaja.