Haasteita päästä alkuun? Lue tämä ohje!

[ultimatemember form_id=”6654″]

Omat ryhmät

Tässä on sinun omat ryhmät ja tulevat osallistumiset. Ryhmä näkyy noin 1-5 vrk sisällä rekisteröitymisestä. Mikäli listasta puuttuu ryhmä, voit ilmoittaa siitä mm. alareunan chatissä. Vanhat ryhmät poistuvat 6 kk päästä kurssin tai vaelluksen päättymisestä.

[ultimatemember_my_groups]

Yleistä tietoa 2023

Ulkoilma Akatemian edut vuodelle 2023

Edut ovat voimassa vuoden 2023 loppuun. Päivitämme listaa säännöllisesti. Klikkaa alennus auki alennuksen “nimestä”.

Olemme luoneet yhteistyössä Varuste.netin kanssa laajan Ulkoilma Akatemia -valikoiman, josta löydät runsaasti laadukkaita retkeilyvarusteita huippuedullisesti. Valikoima on nähtävissä ja ostettavissa Varuste.netin verkkokaupassa sekä myymälässä Konalassa.

Miten käytän etuasiakkuuttani?

Myymälässä saat alennuksen kassalla, kun kerrot olevasi Ulkoilma Akatemian asiakas, ja että sinulla on kampanjakoodi ulkoilmaakatemia.Verkkokaupassa saat sinulle henkilökohtaisesti tarkoitetut hinnat voimaan kirjautumalla sivuillemme:

https://varuste.net/kampanja.php Alennuskoodi: ulkoilmaakatemia

Kirjauduttuasi näet suoraan alennetut hinnat ja yhteistyössä tarkoin valikoidut yhteistyötuotteet. Hinnat jäävät sinulle näkyviin, kun olet kirjautuneena – vaikka siirtyisit katselemaan Varuste.net -sivuston muitakin osa-alueita.

Etu on voimassa vuoden 2023 loppuun.

Ulkoilma Akatemian jäsenenä saat Nordic for you -verkkokaupasta alennusta 20% prosenttia kaikista retkiruoista.

Aktivoi alennus kassalla alennuskoodilla ulkoilmaakatemia.

Alennus on voimassa vuoden 2023 loppuun.

Lataa halutessasi itsellesi Karttaselain Plus -karttasovellus. Kuponkikoodi AKATEMIA2KK (9,99€/2kk+1kk) sekä AKATEMIA12KK (39,99 12kk + 2kk) lisäävät tilaukseen lisäkuukausia.

Koodin voi käyttää kun tekee tilauksen Karttaselaimen nettisivujen kautta osoitteessa https://app.karttaselain.fi/buy ja lisää koodin kuponkikoodi kenttään. Koodia ei voi käyttää Karttaselain sovelluksen kautta tehdyissä tilauksissa.

Suosittelen että teet ensin Karttaselain tilin osoitteessa https://app.karttaselain.fi/register ennen tilausta, kun sinulla on tili, liitetään tilaus automaattisesti tiliin. Tällöin kaikki tallennukset synkronoituvat laitteiden välillä ja kirjautumalla sovellukseen kaikki tiedot päivittyvät automaattisesti.

Tulemme jatkossa jakamaan vaellusten reitit gpx-tiedostoina, jotka voi halutessaan ladata Karttaselaimeen. Ominaisuus aktivoituu kevään 2023 aikana.

Tarjoamme yhdessä Hygean kanssa Ulkoilma Akatemian jäsenille mahdollisuuden ostaa oma Hygea -pullo. Saat www.hygeakauppa.fi -verkkokaupassa -30% alennusta kun käytät alennuskoodia ULKOILMAHYGEA.

Tarjoamme osallistumismaksusta alennuksen kymmenelle ensimmäiselle osallistujalle. Alennuskoodilla AKATEMIA2023 saat 20% alennusta osallistumismaksusta (norm. 100€ alennettu 80€). Hinta sisältää mm. seminaarit, kuljetukset, retkiruoat sekä muiston. Kauttamme on mahdollista vuokrata varusteita tälle vaellukselle.

Lue lisää ja varaa paikkasi https://64wild.fi/

Lainattavat retkeilyvarusteet 2023

Omassa profiilissa merkitään mitä varusteita tarvitset lainaan. Laina on maksuton. Lainauksesta ei tule erillistä vahvistusta. Olemme tarvittaessa yhteydessä mikäli lainauksessa on jotain epäselvää. Lue ohje oman profiilin muokkaamiseen.

Huom! Lainattavista retkeilyvarusteista on pidettävä hyvää huolta lainan aikana. Makuupussin kanssa on käytettävä lakanaa (lakanan saat lainaksi. lakanan käyttämättä jättäminen johtaa makuupussin pesemiseen, josta laskutamme 30,00 euroa). Makuualustan kanssa on käytettävä ohutta solumuovialustaa (solumuovin saa lainaksi). Retkikeitin on tarkoitettu ensisijaisesti veden keittämiseen. Retkikeittimen muunlainen käyttö vaatii keittimen huolellista pesemistä. Keittimen sisällä säilytettävä kaasupatruuna on suojattava paperilla yms., jotta se ei ruostuta keittimen kattilaa. Teltoissa on mukana olosuhteisiin sopivat kiilat / vaarnat.

Lainattavat varusteet 2024 (päivittyy keväällä):

  • Teltta Helsport Xtreme sarjan talvitelttoja
  • Rinkkana Haglöfs (2000g)
  • Makuupussi uusi Thermarest -18 ja kuitupussina -18 (talvelle sään mukainen “tuplapussi”)
  • Makuualusta Exped Airmat / Synmat M / LW 5 (525g / 630g) (talvelle sään Synmat 7M / LW)
  • Retkityyny Exped AirPillow Lite M (65g)
  • Retkikeitin MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit (371g + 200g täysi 100g kaasu) (keitin sisältää kattilan ja kaasun (talvella talvikaasu)) tai talvella OmniFuel (375g) -keitin bensapullolla sekä 2.3l kattilat (639g).

*Meidän mittaama paino.

Veden puhdistaminen

Kursseilla ja vaelluksilla puhdistamme juomaveden. Veden puhdistamiseen tarvittavat välineet tulevat meiltä. Omia välineitä voi myös käyttää.

Talvella käytämme veden puhdistamiseen keittämistä.

Millaisia päiviä kursseilla ja vaelluksilla tehdään? Jaksanko minä?

Yleensä liikumme kursseilla 4-6 tuntia ja vaelluksilla 6-8 tuntia rinkan kanssa. Lue lisää normaalista päivästä sekä jaksamisesta.

Voit nyt ladata esim. omalle puhelimelle, gps-laitteelle tai älykellolle kuljettavat reitit sekä leiripaikat. Tutustu reitteihin ja lataa itsellesi AllTrails -palvelussa. Lataaminen vaatii sovellukseen tilin luomisen.

Tilaa näytelehti Retki-lehteä hintaan – 4,90 €

Tilaa näytelehti Retki-lehti tutustumishintaan. Lehti toimitetaan kirjepostina suoraan kotiin. HUOM! Koskee vain henkilöitä joilla ei ole voimassa tilausta. Lehden mukana tulee tarjous lehden tilaamisesta. Näytelehti ei ole määräaikainen tai jatkuva tilaus.

Luovutamme tiedot Retki-lehdelle (kustantaja Outdoor Media), jotta he voivat toimittaa lehden ja olla yhteydessä jatkotarjouksen suhteen.

Retki on maamme johtava outdoor-lehti. Sen sivuilla viihtyvät niin patikoijat, hiihtäjät, pyöräilijät, kiipeilijät, retkiluistelijat, lumikenkäilijät, melojat kuin seikkailijatkin. Jokaisessa numerossa julkaisemme kattavan varustetestin, jonka avulla lukija pystyy valitsemaan omaan käyttöönsä sopivat varusteet. 

Esittelemme kotimaan kohteet, Pohjolan polut, Euroopan retket ja kaukomaiden unelmat. Lajiesittelyt johdattavat uusien retkimuotojen harrastajaksi. Messuraportit, uutuuspalsta, pikatestit, varustevertailut ja markkinakatsaukset esittelevät varusteuutuudet usein ennen kuin ne ehtivät kauppoihin. 

Teema-, koulutus-, luonto- ja turvallisuusartikkelit opastavat kokenuttakin retkeilijää syventämään harrastustaan. Retkikeittiö ja vinkkiartikkelit auttavat kaikkia nauttimaan hetkistään kauniin luonnon ääressä.