Varuste.net on Ulkoilma Akatemian partneri. Kaikki asiakkaamme saavat käyttöönsä Varuste.netin Ulkoilma Akatemia -valikoiman, josta löydät meidän partnereiden tuotteita alennettuun hintaan! Räätälöidystä valikoimasta löytyy mm. Primuksen retkikeittimiä, Fjällrävenin telttoja sekä Expedin makuualustoja. Lisäksi tästä valikoimasta löytyy hyödyllisiä varusteita vaeltamiseen, kuten ensiapulaukkuja, retkiruokia ja vedenpuhdistimia!

Tämän edun saat käyttöösi heti kun olet ilmoittautunut mukaan verkkokurssille*, retkeilykurssille tai vaellukselle. Vuoden 2021 uutuuksia ovat mm. lintuvaellus UKK:lla, Hirvaan kierros Salamajärvellä, erämaavaellus Hammastuntureilla sekä tunturivaellus Ruotsin Kebnekaisen maisemissa.

Päivitä retkeilyvarusteesi kuntoon Varuste.netissä tai tule mukaan Ulkoilma Akatemian matkaan, jolloin saat käyttöösi huippulaadukkaat retkeilyvarusteet veloituksetta. Me opastamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaiset retkeilyvarusteet!

Osallistu arvontaa ja voit voittaa 100€ lahjakortin Varuste.nettiin. Lahjakortteja on arvottavana kaksi kappaletta!

Arvonta: Arvonta on käynnissä Ulkoilma Akatemian verkkosivuilla osoitteessa www.ulkoilmaakatemia.fi. Osallistuminen vaatii etu- ja sukunimen, sähköpostin, asiallisen vastauksen kysymykseen (vastauksen ei tarvitse olla meidän valikoimasta.) sekä hyväksynnän osallistumiselle. Voit halutessasi vastaanottaa yhden sähköpostin Ulkoilma Akatemialta. Sähköpostissa kerrotaan kauden 2021 kursseista ja vaelluksista. Sähköpostissa on myös ohje uutiskirjeen tilaamiseen. Sähköposteja tulee vain yksi. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Tiedot hävitetään kun arvonta on päättynyt ja sähköposti on lähetetty. Osallistumisaika on 25.3.-11.4.2021. Arvonta suoritetaan maanantaina 12.4.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan etunimi julkaistaan Ulkoilma Akatemian verkkosivuilla sekä some-kanavissa. Arvonnan järjestää Kompass Outdoor / Ulkoilma Akatemia yhteistyössä Varuste.netin kanssa. Lahjakortin toimittaa Varuste.net. *verkkokursseilla etu on käytettävissä heti tai 14 vrk jälkeen.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

PARTNERI

ULKOILMA AKATEMIAN PARTNERIT